Ρητό της ημέρας :  Η ευσέβεια είναι διαφορετική από την δεισιδαιμονία.   BLAISE PASCAL
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ - ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ BENNY HINN

Οι ψευδοπροφητείες του Benny Hinn

Τρεις ψευδοπροφητείες του Benny Hinn

(αυτός ο κατάλογος δεν είναι με κανένα τρόπο πλήρης!):

Benny Hinn, Χριστιανικό Κέντρο του Ορλάντο, 31η Δεκ. 1989

http://op.50megs.com/ditc/hinn1.html

"Το Πνεύμα μου λέει - ο Fidel Castro θα πεθάνει - στη δεκαετία του '90. Μερικοί θα προσπαθήσουν να τον σκοτώσουν και δεν θα πετύχουν. Αλλά θα έρθει μια αλλαγή στη φυσική υγεία του, και δεν θα μείνει στην εξουσία, και την Κούβα θα την επισκεφτεί ο Θεός".

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ!

Benny Hinn, Χριστιανικό Κέντρο του Ορλάντο, 31η Δεκ. 1989.

http://op.50megs.com/ditc/hinn2.html

"Ο Κύριος μου λέει επίσης να σας πω ότι στο μέσον της δεκαετίας του 90, περίπου το 94 με 95, όχι αργότερα, ο Θεός θα καταστρέψει την ομοφυλοφιλική κοινότητα της Αμερικής. [το ακροατήριο χειροκροτεί] αλλά δεν θα την καταστρέψει - με αυτά που πολλά μυαλά έχουν σκεφτεί, θα την καταστρέψει με φωτιά. Και πολλοί θα γυρίσουν και θα σωθούν, και πολλοί θα επαναστατήσουν και θα καταστραφούν."

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ!!

Benny Hinn, TBN Praise-a-thon, 2η Απριλίου 2000

http://op.50megs.com/ditc/hinn3.html

"Η ώρα είναι επείγουσα. Πολλοί από σας με ξέρουν για πολλά χρόνια. Αλλά σας λέω αμέσως, πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί για χρόνια πριν. Πιστεύω - εδώ είναι, ακούστε αυτό! Πιστεύω, ότι ο Ιησούς, ο Υιός του Θεού, πρόκειται να εμφανιστεί φυσικά, στις συναθροίσεις και σε πιστούς σε όλο τον κόσμο, για να μας αφυπνίσει! Εμφανίστηκε μετά από την ανάστασή Του και είναι έτοιμος να εμφανιστεί πριν από τη Δεύτερη Έλευσή Του! Ξέρετε ότι μια προφήτισσα μου έστειλε έναν λόγο μέσω της συζύγου μου, εδώ, και είπε "πέστε στο σύζυγό σας ότι ο Ιησούς πρόκειται να εμφανιστεί φυσικά στις συναθροίσεις του." Αναμένω να δω, σας λέω ότι - αισθάνομαι ότι πρόκειται να συμβεί. Είμαι, είμαι προσεκτικός στο πώς το λέω τώρα, επειδή ξέρω οι άνθρωποι στην Κένυα ακούνε. Ξέρω βαθιά στην ψυχή μου, ότι κάτι υπερφυσικό πρόκειται να συμβεί στο Nai - στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Το αισθάνομαι...Μπορούμε πολύ καλά να γυρίσουμε και να δούμε τα πόδια του Ιησού να στέκονται στην πλατφόρμα! Ξέρετε ότι ο Κύριος εμφανίστηκε στη Ρουμανία πρόσφατα, και είναι εκεί ένα βίντεο από αυτό; Πού ο Κύριος εμφανίστηκε στο πίσω μέρος μιας εκκλησίας και τον βλέπετε στο βίντεο που περπατά κάτω από το νησί; Ναι! Παύλο εσύ θυμάσαι όταν ήρθα στο ΤBN χρόνια πριν και σας παρουσίασα μία φωτογραφία του Κυρίου που εμφανίζεται στην εκκλησία μας στο Ορλάντο, στο μπαλκόνι στον τοίχο; Ναι, εσύ το θυμάσαι αυτό; [Paul Crouch] Πολύ καλά, το είδα! [Benny Hinn] Αυτό ήταν το 80, 80 και κάτι, 86, ό,τι - οτιδήποτε. Ξέρετε ότι αναρωτήθηκα πάντα γιατί ο Κύριος, το έκανε αυτό; Ξέρετε γιατί, τώρα ξανακοιτάζω; Αυτή ήταν η αρχή της μεγαλύτερης κίνησης του Θεού στην εκκλησία μας. Επειδή το 83, 84, και το 85 ήταν φρικτά χρόνια για μένα, φρικτά χρόνια. Το 86 οι ευλογίες του Θεού άρχισαν, αλλά άρχισαν με αυτήν την φανέρωση του προσώπου του Κυρίου, στο μπαλκόνι, σε αυτό έμεινε για οκτώ εβδομάδες. Οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες! Ο Κύριος το έχει κάνει αυτό στο παρελθόν, αλλά είναι έτοιμος να το κάνει και πάλι. Τώρα ακούστε αυτό, προφητεύω αυτό! Ο Ιησούς Χριστός, ο Γιος του Θεού, είναι έτοιμος να εμφανιστεί φυσικά σε μερικές εκκλησίες, και μερικές συγκεντρώσεις, και σε πολλούς από τον λαό Του, για έναν λόγο - για να σας πω ότι είναι έτοιμος να παρουσιαστεί! Ξυπνήστε! Ο Ιησούς έρχεται ¶γιοι! Έχετε κρατήσει από τον Κύριο στο παρελθόν, μην τολμάτε το κάνετε τώρα. Η ημέρα θα έρθει εσείς θα σταθείτε ενώπιον Του και θα δώσει μια απάντηση. Πώς τολμάμε εμείς να μην δίνουμε στον Θεό. Πώς τολμάμε να κρατούμε πράγματα από Αυτόν".

ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

Και εδώ είναι το γιατί...

"Τότε εάν τις είπη προς υμάς· Ιδού εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μη πιστεύσητε· διότι θέλουσιν εγερθή ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θέλουσι δείξει σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσωσιν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Ιδού, προείπα προς υμάς. Εάν λοιπόν είπωσι προς υμάς, Ιδού, εν τη ερήμω είναι, μη εξέλθητε, Ιδού, εν τοις ταμείοις, μη πιστεύσητε· διότι καθώς η αστραπή εξέρχεται από ανατολών και φαίνεται έως δυσμών, ούτω θέλει είσθαι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.. (Ματθαίος 24:23-27).

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ;

Ο Ιησούς μας προειδοποίησε: Προσέχετε δε από των ψευδοπροφητών, οίτινες έρχονται προς εσάς με ενδύματα προβάτων, έσωθεν όμως είναι λύκοι άρπαγες.. (Ματθαίος 7:15).

Ο Ιησούς μας προειδοποίησε πάλι για τους έσχατους καιρούς: Για ψεύτικο Christs και τους ψεύτικους προφήτες θα εμφανιστεί και να εκτελέσει τα μεγάλα σημάδια και αναρωτιέται να εξαπατά ακόμη και εκλέγει - εάν αυτό ήταν δυνατό. (Ματθαίος 24:24).

Ο Πέτρος προειδοποίησε την εκκλησία: Υπήρξαν όμως και ψευδοπροφήται μεταξύ του λαού, καθώς και μεταξύ σας θέλουσιν είσθαι ψευδοδιδάσκαλοι, οίτινες θέλουσι παρεισάξει αιρέσεις απωλείας... (Β΄ Πέτρου 2:1).

Τι εμείς ως Χριστιανοί πρέπει να κάνουμε; Αγαπητοί, μη πιστεύετε εις παν πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα εν ήναι εκ του Θεού· διότι πολλοί ψευδοπροφήται εξήλθον εις τον κόσμον.. (Α΄ Ιωάννου 4:1)

Ποιός είναι ψευδοπροφήτης; Διότι εγώ δεν απέστειλα αυτούς, λέγει Κύριος, και αυτοί προφητεύουσι ψευδώς εν τω ονόματί μου. (Ιερεμίας 27:15). Ο προφήτης όμως όστις ασεβήση και λαλήση εν τω ονόματί μου λόγον τον οποίον εγώ δεν προσέταξα εις αυτόν να λαλήση, ή όστις λαλήση εν τω ονόματι άλλων θεών, ο προφήτης εκείνος θέλει θανατωθή. Και εάν είπης εν τη καρδία σου, Πως θέλομεν γνωρίσει τον λόγον, τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν; Όταν τις προφήτης λαλήση εν τω ονόματι του Κυρίου και ο λόγος δεν γείνη ουδέ συμβή, ούτος είναι ο λόγος τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν· ελάλησεν αυτόν ο προφήτης εν υπερηφανία· δεν θέλετε φοβηθή απ' αυτού. (Δευτερονόμιο 18:20-22)

Εάν ένας άνθρωπος βρεθεί να είναι αιρετικός και ψευδοπροφήτης, τότε τι; Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού. (Τίτος 3:10)

Ποιο είναι το τέλος των ψευδοπροφητών; Οι δε δειλοί και άπιστοι και βδελυκτοί και φονείς και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτραι και πάντες οι ψεύσται θέλουσιν έχει την μερίδα αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη με πυρ και θείον· ούτος είναι ο δεύτερος θάνατος. (Αποκάλυψη 21:8)

Μετάφραση κατόπιν αδείας από: Apologetics Coordination Team (ACT).

Διαβάστε το άρθρο Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BENNY HINN.


Ημερομηνία καταχώρησης : 20/02/2009 @ 04:22
Τελευταία ενημέρωση : 23/02/2009 @ 07:34
Κατηγορία : ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ
Η σελίδα διαβάστηκε 2635 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^