Ρητό της ημέρας :  Η ανάσταση του Χριστού είναι το πιο έγκυρο και μαρτυρημένο γεγονός της αρχαίας ιστορίας.   ΓΡΕΡΕΡ, Ιστορικός
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ - ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΗ
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΗ

    Γεννήθηκε σ' ένα ασήμαντο χωριό από μια απλή χωρική. Δούλεψε στο μαγαζί ενός μαραγκού μέχρι τα 30 του χρόνια. Ύστερα επί τρία χρόνια ήτανε ένας περιπλανώμενος κήρυκας. Δεν απέκτησε ούτε σπίτι ούτε οικογένεια.  Δεν πήρε κανένα πτυχίο.  Δεν ταξίδεψε ποτέ πιο πέρα από 200 μίλια από τον τόπο που γεννήθηκε.  Δεν υπήρξε στη ζωή του τίποτε από αυτά που συνήθως συνοδεύουν τους μεγάλους.  Εκτός από τον εαυτό του δεν είχε τίποτα και κανένα να τον προβάλει.

   Ήταν μόνο 33 χρονών όταν η κοινή γνώμη στράφηκε εναντίον του.  Oι φίλοι του τον εγκατέλειψαν.  Τελικά oι εχθροί του τον σταύρωσαν ανάμεσα σε δυο ληστές. Νεκρό πια, τον τοποθέτησαν σ' ένα τάφο που από συμπόνια του παραχώρησε  ένας φίλος. Πέθανε στα μισά χρόνια του Καρόλου Μαρξ, του Μάο, του Κομφούκιου, του Βούδα και του Μωάμεθ. Ήλθαν και έφυγαν 20 αιώνες από τότε, όμως ακόμα και σήμερα, εξακολουθεί να είναι η δεσπόζουσα μορφή του ανθρώπινου γένους.

  Τα τρία χρόvια της  διδαχής του,  είχαν απείρως μεγαλύτερη επίδραση στον κόσμο από τη διδαχή  των 130 συνολικά χρόνων της διδαχής του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη. Δεν υπήρξε ζωγράφος. Kι  όμως oι  μεγαλύτεροι  ζωγράφοι, όπως ο  Μιχαήλ ΄Αγγελος, ο Λεονάρδος Ντα Βίντσι και ο Ραφαήλ,  εμπνεύστηκαν τα έργα τους από το πρόσωπο και τη ζωή του.  Δεν έγραψε ποιήματα.  Kι  όμως oι επιφανέστεροι ποιητές όπως ο Δάντης, ο Μίλτον, ο ΄Ελιοτ , η Μιστράλ, εμπνεύστηκαν απ' αυτόν.  Δεν έκανε  μουσικές συνθέσεις.  Κι  όμως ο Χάιντ, ο Χαίντελ,  ο Μπετόβεν,  ο Μπαχ και ο Μέντελσον έγραψαν συμφωνίες και oρατόρια για να τον δοξολογήσουν. Δεν έγραψε κανένα βιβλίο.  Kι  όμως oι  βιβλιοθήκες,  δεν μπορούν να χωρέσουν όσα βιβλία έχουν γραφεί γι'  αυτόν.  Δεν  υπήρξε γιατρός.  Kι  όμως έχει θεραπεύσει περισσότερες καρδιές , απ' όσες έχουν θεραπεύσει όλοι oι γιατροί του κόσμου.  Χωρίς χρήματα και στρατό,  κατέκτησε περισσότερα εκατομμύρια απ' όσα κατέκτησε ο Αλέξανδρος, ο Καίσαρ και o Ναπολέων ...
    Και  δεν  είναι υπερβολή να πούμε,  ό,τι  όλες oι στρατιές που παρηλάσανε ποτέ, όλοι oι στόλοι  που ταξίδεψαν,  όλα τα κοινοβούλια που συνεδρίασαν, όλοι oι βασιλιάδες που βασίλεψαν, όλα αυτά μαζεμένα,  δεν επηρέασαν τη ζωή του ανθρώπου πάνω στη γη, όσο την επηρέασε  η  Μοναδική  Αυτή    Ζωή.


Ημερομηνία καταχώρησης : 29/01/2009 @ 04:21
Τελευταία ενημέρωση : 29/01/2009 @ 04:21
Κατηγορία : ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ
Η σελίδα διαβάστηκε 2418 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^