Ρητό της ημέρας :  Η Αγία Γραφή είναι το βάθρο της προόδου και του πολιτισμού.   ΟΥΙΛΣΟΝ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ)
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ - ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

«Και μέσα σΆ αυτόν είστε πλήρεις» (Κολ.2:10). Οι άνθρωποι έξω από τον Ιησού Χριστό χάνουν την πληρότητα, την ολοκλήρωση. ΄Ετσι κοιτάζουν μάταια στα χρήματα, την δύναμη, την δόξα, σε γυναίκες, σπίτια, οικόπεδα, μόνο για να απογοητευτούν ξανά. Εκτός αν λυθούν τα δεσμά τους και ανοιχτούν τα μάτια τους, θα φθάσουν μέχρι το τέλος της ζωής τους να ερευνούν, να προσμένουν, και να ψηλαφούν, αλλά μάταια.

  Βρες την ζωή σου στον Ιησού Χριστό και θα βρεις εκπλήρωση, σκοπό, νόημα – όλα ότι πάντοτε ήθελες ή περίμενες. Δεν είναι απορίας άξιον ότι οι άνθρωποι είναι άδειοι, κενοί έξω από Αυτόν. Γιατί Αυτός είναι η ζωή μας, ο δρόμος, η αλήθεια, ο καλός Ποιμένας, η θύρα των προβάτων, το ψωμί από τον ουρανό, ο πρώτος και ο έσχατος, το φως της ημέρας, ο αυγερινός από ψηλά. Αυτός είναι η ειρήνη μας, η ελπίδα μας, η χαρά μας και το στέμμα μας· Αυτός είναι το γαμήλιο ένδυμά μας, η δικαιοσύνη μας, ο αγιασμός μας και η λύτρωση· Αυτός είναι η ασπίδα μας και η υπερβολικά μεγάλη ανταμοιβή μας. Δεν απορούμε διότι οι άνθρωποι είναι άδειοι έξω από Αυτόν.

   Αυτός είναι επίσης, ένα δώρο που δεν μπορεί να κερδηθεί, να αγοραστεί ή να το αξίζουμε. Διότι είμαστε σωσμένοι από την χάρη μέσω της πίστης. Είναι δώρο του Θεού. Ενώ είναι ένα δώρο που δεν μπορούμε να αγοράσουμε, εμείς πρέπει να μετανοήσουμε και να είμαστε πρόθυμοι να χάσουμε καθετί μέσα σΆ αυτό τον κόσμο για να το βρούμε.  Γιατί «θα με ζητήσετε και θα με βρείτε, όταν με ζητήσετε με όλη σας την καρδιά» (Ιερεμίας 29:13). Αλλά μην στενοχωριέσαι πάνω σε ότι μπορείς να χάσεις σε αυτό τον κόσμο, απλά σκέψου τι θα κερδίσεις: «Μια κληρονομιά άφθαρτη και αμόλυντη και αμάραντη, που είναι φυλαγμένη για μας στους ουρανούς» (ΑΆ Πέτρου 1:4). Κερδίζεις ειρήνη, χαρά και αποδοχή στον οίκο του Πατέρα μας, όπου το Αρνίο είναι το φως, και δεν θα υπάρχει πλέον κατάρα, διαμέσου των ατέλειωτων αιώνων της αιωνιότητας όπου εμείς θα κατοικούμε στην παρουσία της αγνής και τέλειας αγάπης.

 

Kevin Garber

Μετάφραση κατόπιν αδείας, από το περιοδικό THE PILGRIM March 2000.

Ημερομηνία καταχώρησης : 29/01/2009 @ 05:44
Τελευταία ενημέρωση : 29/01/2009 @ 05:44
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ
Η σελίδα διαβάστηκε 2294 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^