Ρητό της ημέρας :  Η ευσέβεια είναι διαφορετική από την δεισιδαιμονία.   BLAISE PASCAL
ΑΡΘΡΑ

Κλείσιμο ΑΘΕΙΣΜΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Κλείσιμο ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κλείσιμο ΑΡΧΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΠΑΤΕΡΕΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Κλείσιμο ΒΙΟΗΘΙΚΗ

Κλείσιμο ΓΑΜΟΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Κλείσιμο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΕΞΕΛΙΞΗ

Κλείσιμο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κλείσιμο ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ/ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Κλείσιμο ΙΣΛΑΜ

Κλείσιμο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Κλείσιμο ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Κλείσιμο ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΦΥΣΗ

Κλείσιμο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

Κλείσιμο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κλείσιμο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

   επισκέπτες

   επισκέπτες online

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΛΑΜ - Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η Ισλαμική Απειλή

  

  Έχω έρθει στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι το Ισλάμ αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή που έχει υπάρξει ποτέ για τον Ιουδαιο-Χριστιανικό Δυτικό Πολιτισμό. Στην Ισλαμική ιδεολογία ο κόσμος διαιρείται στα δύο: Στο Ισλαμικό «Νταρ ε-Σαλαάμ» (Οίκος του Ισλάμ ή Οίκος της Ειρήνης) και στον αντίποδά του είναι το «Νταρ ε-Χάρμπ» (Οίκος του Πολέμου) στον οποίο όλοι οι άπιστοι περιλαμβάνονται. Δεν μπορεί να υπάρξει καθόλου ειρήνη για το Ισλάμ, μέχρι όλο το «Νταρ ε-Χάρμπ» πέσει στο «Νταρ ε-Σαλαάμ». Έτσι αυτή είναι μια μάχη μέχρις εσχάτων. Το Ισλάμ πρέπει να νικήσει ή να νικηθεί.

   Επειδή η νίκη του Ισλάμ καλεί για την αναπόφευκτη καταστροφή όλων των απίστων, καλώ για μια παγκόσμια κινητοποίηση για να τερματιστεί το Ισλάμ σαν σύστημα. Είτε ο κόσμος θα πραγματευθεί με το Ισλάμ, ή το Ισλάμ θα πραγματευτεί με τον κόσμο. Με αυτή την έννοια, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ, Ναζισμού και Κομμουνισμού σαν ολοκληρωτικά συστήματα παγκόσμιας κυριαρχίας.

   Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί έχουμε τον ίδιο Θεό, την ίδια Βίβλο και ο Μεσσίας δεν είναι ένας Μουσουλμάνος, Βουδιστής ή Ινδουιστής, αλλά ένας Ιουδαίος που μιλάει Εβραϊκά. Οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί είναι γνωστοί στις Ισλαμικές χώρες σαν ο «Λαός του Βιβλίου», κι όχι σαν οι λαοί του Βιβλίου. Η μόνη μας συζήτηση είναι σχετικά με την ειδική θέση του Ιησού του Ναζωραίου. Το Ισλαμικό «Χαντίθ» διδάσκει ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει για δεύτερη φορά. Αλλά αυτός ο Ιησούς είναι λίγο διαφορετικός απΆ αυτόν που οι Χριστιανοί λατρεύουν. Ο Ισλαμικός Ιησούς επιστρέφει δεύτερη φορά σαν Μουσουλμάνος. Ο Γιασέρ Αραφάτ έχει αναφερθεί να λέει ότι ο «Ιησούς ήταν ο πρώτος Παλαιστίνιος Μουσουλμάνος επαναστάτης».

  Έπειτα, ο Ιησούς σκοτώνει τον Αντίχριστο με ένα ακόντιο σε μια μάχη έξω απΆ την πόλη του Λοντ. Αυτός προχωράει στην Ιερουσαλήμ, όπου συμμετέχει στην πρωϊνή Ισλαμική λατρεία στο Όρος του Ναού με 400.000 Μουσουλμάνους. Μετά απΆ αυτό, αυτός κατεβαίνει απΆ το Όρος του Ναού, σπάζει όλους τούς σταυρούς, καταστρέφει τις εκκλησίες των Χριστιανών και τις συναγωγές των Ιουδαίων. Κι εκείνη την ημέρα, όλοι οι Ιουδαίοι και οι Χριστιανοί, ο Λαός του Βιβλίου, που δεν έχουν μεταστραφεί στο Ισλάμ, ασπαζόμενοι τον Αλλάχ ως τον Θεό, και τον Μωάμεθ σαν τον μεγαλύτερο όλων των προφητών, θα σφαγούν απΆ το σπαθί του Ιησού του Μουσουλμάνου.

    Καθώς ακούμε προσεκτικά στο ραδιόφωνο εγώ και η σύζυγός μου, Ισλαμιστές κληρικούς να κηρύττουν στα τζαμιά, ακούμε όλο και συχνότερα: «Σκοτώστε τον Ιουδαίο, Σκοτώστε τον Χριστιανό. Σκοτώστε τον Ισραηλινό, Σκοτώστε τον Αμερικάνο». Όλο αυτό εκστομίζεται με μια ανάσα!  Αν και αυτό είναι να γίνει μετά τον φόνο όλων των ειδωλολατρών, τέτοιων όπως τούς Ινδουιστές και τούς Βουδιστές.

  Έτσι το Ισλάμ είναι μια παγκόσμια απειλή και όλη η ανθρωπότητα πρέπει να ενωθεί για να αντιταχθεί και να νικηθεί το Ισλάμ. Οι Μουσουλμάνοι είναι καλοί άνθρωποι, σαν τούς Γερμανούς και τούς Ρώσους, αλλά το Ισλάμ ως σύστημα είναι κακό όπως ο Ναζισμός και ο Κομμουνισμός (1).

 

Victor Mordecai


Σύντμηση του άρθρου
ISLAMIC THREAT του Victor Mordecai, ο οποίος είναι συγγραφέας και ομιλητής ειδικός στο Ισλάμ. Website:
www.vicmord.com

(1) Σημείωση ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ: Δεν συμφωνούμε με την εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό.

Ημερομηνία καταχώρησης : 30/01/2009 @ 03:46
Τελευταία ενημέρωση : 30/01/2009 @ 03:46
Κατηγορία : ΙΣΛΑΜ
Η σελίδα διαβάστηκε 2637 φορές


Print preview Print preview     Τυπώστε την σελίδα Τυπώστε την σελίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Εγγραφείτε στην Ομάδα Αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ για να μπορώ να σας ενημερώνω για ενδιαφέροντα χριστιανικά άρθρα, επιλεγμένες ειδήσεις χριστιανικού ενδιαφέροντος, όπως και για νέες κυκλοφορίες χριστιανικών βιβλίων και μοναδικών προσφορών.
Η λίστα αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ανήκει στις ιστοσελίδες www.diakrisis.gr και www.christianbook.gr. Αφού εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να διαγραφείτε εύκολα και απλά.
Όσοι εγγραφείτε θα λάβετε ως δώρο το θαυμάσιο βιβλίο ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ σε pdf. Μετά την εγγραφή σας θα μπορείτε να το κατεβάσετε από την κατηγορία ΑΡΧΕΙΑ της ομάδας αλληλογραφίας ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: http://groups.google.gr/group/erevnitis?hl=el.
Για να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στείλτε κενό email στο erevnitis+subscribe@googlegroups.com και αυτόματα θα εγγραφείτε. :

Ομάδες Google
diakrisis
Επισκεφτείτε την παρούσα ομάδα


ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ
Επισκεφτείτε το ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Πατήστε ΕΔΩ για το Ιστολόγιο ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Μιλάμε για τον ζωντανό Ιησού Χριστό!
^ Πάνω ^